Senaste nyheterna

Skolavslutning & studenten

Information om Proffsgymnasiets skolavslutning 5 juni 2020.

ÅK 1 och 2: På grund av rådande omständigheter så blir det ingen avslutning på skolan i år för åk 1 och 2.  Betygen kommer att finnas tillgängliga via Schoolsoft och den Individuella studieplanen.

Åk 3: Skolavslutning kommer att ske på skolan. Vi vill så klart göra det så bra som möjligt för våra avgångselever. Vi samlas kl. 10.00, då vi äter lite grann och delar ut betyg. Det kommer finnas gott om utrymme mellan borden. Sedan är det utspark kl. 11.00. Det kommer att finnas uppmärkta områden, en för varje elev, (ca. 4 x 4 meter) på skolgården där respektive avgångselevs släktingar/vänner/bekanta får stå och ta emot Sin avgångselev. Vi vill begränsa antalet besökare till max 4 st personer/elev.

Vänligen respektera detta.

Vid ev. funderingar och frågor så kontakta gärna Mathias Pettersson – rektor.

MVH
Mathias Pettersson – rektor
mathias@proffsgymnasiet.se
070-2020536

Tel nr: 019-321212

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Ormestagatan 4, Örebro

Hitta hit!

Om Proffsgymnasiet

Proffsgymnasiet riktar sin verksamhet mot gymnasiala utbildningar med praktisk inriktning inom fordonsbranschen.

Läs mer om oss, våra utbildningar och vår integritetspolicy!

Tel nr: 019-321212

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Ormestagatan 4, Örebro

Hitta hit!