Senaste nyheterna

Ny information från rektorn – Mars 2021

ny information 2021 03 proffsgymnasiet

Hej

Ingen har väl undgått informationen om att smittspridningen ökar inom ålderskategorin 10 – 19 år, dvs skolåldern i allmänhet och gymnasieelever i synnerhet. Vi på Proffsgymnasiet har varit förskonade från smitta bland personal och elever – bara ngr enstaka fall av Covid bland elever och/eller deras familjemedlemmar. Så vi alla har verkligen tagit till oss av de rekommendationer och föreskrifter som gäller. Bra jobbat smile

 Men som sagt så är vi nu inne i en period där smittspridningen ökar bland ”vår” ålderskategori. Vi kan inte slappna av utan tvärtom, vara mer noga, mer uppmärksam på ev. symptom (och i så fall vara hemma och testa sig). Som ett led till att inte få in någon smittspridning på Proffsgymnasiet, kommer alla elever få ett visir som ska användas i undervising, framförallt i situationer där avstånd är svårt att hålla, t.ex. när läraren ska visa ngt praktiskt moment på ett objekt. 

 Respektive lärare kommer även dom att ha visir och/eller munskydd och kommer att informera respektive undervisningsgrupp om hur och när visiret ska användas. 

 Vid funderingar så hör gärna av er till oss.

 

Ha det bra.

 /Mathias (rektor)

Kontaktuppgifter

Tel nr: 076-603 99 54

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Berglundavägen 3B, Örebro

Hitta hit!

 

Kontakta oss

Om Proffsgymnasiet

Proffsgymnasiet riktar sin verksamhet mot gymnasiala utbildningar med praktisk inriktning inom fordonsbranschen.

Läs mer om oss, våra utbildningar och vår integritetspolicy!

Kontaktuppgifter

Tel nr: 076-603 99 54

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Berglundavägen 3B, Örebro

Hitta hit!

 

Skicka ett mail till oss

2 + 5 =