Senaste nyheterna

Distansstudier från fredag den 6 november för samtliga elever

Viktigt meddelande från Rektorn

Hej

Jag vill meddela er att jag som rektor och huvudman för Proffsgymnasiet, idag har tagit beslut om att bedriva distansundervisning helt och fullt för våra 115 elever från och med fredag den 6 november. Jag går således på samma linje som Sydnärkes utbildningsförbund och jobbar distans till och med den 24 november. Jag tar detta beslut baserat på de rekommendationer Örebro kommun och Folhälsomyndigheten gått ut med gällande Örebro län. Min skolenhet har en handfull elever som är hemma och har testats positiva till Covid 19 och/eller har en nära anhörig som är positiv samt att jag har en personal hemma i skrivande stund som väntar på provsvar. Vi har en hel del elever som är på APL, men som från och med i morgon fredag, övergår till distansundervisning. Beslutet bygger således inte helt och fullt på att Proffsgymnasiet har avsevärt många elever och personal hemma i Covid 19, utan mer att vi, genom detta beslut, Också bidrar till minskad smittspridning i samhället.

Eleverna kommer att få arbetsuppgifter via Schoolsoft, vilekt betyder att det är viktigt att meddela oss (mentor i första hand) OM det är något som strular med Schoolsoft. Lärarna finns tillgängliga för stöd och information under hela skoldagen.

Från och med den 25/11 planerar Proffsgymnasiet att återgå till ordinarie undervisning, om inte nya direktiv och rekommendationer framkommit.

MVH Mathias Pettersson – Rektor

Tel nr: 076-603 99 54

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Berglundavägen 3B, Örebro

Hitta hit!

Om Proffsgymnasiet

Proffsgymnasiet riktar sin verksamhet mot gymnasiala utbildningar med praktisk inriktning inom fordonsbranschen.

Läs mer om oss, våra utbildningar och vår integritetspolicy!

Tel nr: 076-603 99 54

Mail: mail@proffsgymnasiet.se

Adress: Berglundavägen 3B, Örebro

Hitta hit!